fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 25. novembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Pred nama je jedan potpuno miran dan, planete sebi i nama daju danas oduška.

Budite vredni i umereno aktivni, budite fokusirani na ono što radite, danas zaista nema potrebe za žurbom, greške će vas samo usporiti, stoga – lagano, precizno – danas je savet za sve što radite. U drugom delu dana uživajte u druženju sa dragim osobama.

Želimo vam lep i ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 25. novembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Vaša kreativnost je naglašena. Napokon ćete u svom radnom okruženju promeniti ono što vas je kočilo da dođete do očekivanog uspeha. Prijatna iznenađenja slede.

LJUBAV
Bez obzira što privlačite pažnju suprotnog pola, shvatate da za sada niste spremni da uđete u odnos koji biste definisali vezom. Zauzeti će uživati u blizini voljene osobe.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Potrebno je da svoju pažnju usmerite na projekte koje ste ranije isplanirali. Mnogi će od vas tražiti pomoć, ali vi treba da se usmerite na ostvarivanje ličnih ambicija.

LJUBAV
Imate potrebu da se opustite u ljubavnim vodama, ali neke spoljašnje okolnosti vam to ne dozvoljavaju. To doprinosi da se osećate nervoznijim.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate potrebu da napravite neku konkretnu promenu u svom profesionalnom životu. Trenutni aspekti govore da ste suviše lakoverni.

LJUBAV
Već izvesno vreme drugi kritikuju vaš ljubavni život. Jedan događaj će vam pomoći da sve sklopite u mozaik.

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar