fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 24. februar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Još jedan idiličan dan pred nama. Cela sedmica slaba je po pitanju aspekata i miran je i ovaj dan, skladna energija, nema turbulencija.

Još jedan dan savršen za rad na sebi, za osluškivanje unutrašnjeg bića i promene na dubljem nivou. Čitajte knjige o moći podsvesti i druge knjige sa sličnom tematikom.

Uživajte u lepom danu.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 24. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.

LJUBAV
Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida »poziranja« ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.

LJUBAV
Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar