fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 23. oktobar 2019. godine

pixabay.com

Danas Sunce ulazi u znak Škorpiona i to u večernjim časovima, što otvara period u kom će se javiti naša najveća snaga podstaknuta našim najvećim strahovima.

Sve to doprineće otrežnjenju i novonastaloj snazi koja će nas snažno pokrenuti iz učmalosti i straha u jednu novu priču, u kojoj ste vi tvorac svoje sreće. Prijaće vam mir i osama kako biste mogli da se fokusirate na ono što ste sebi zacrtali. Ne forsirajte se preko svojih snaga, dajte svom telu i umu da se odmori kako bi ostvarivalo najbolje rezultate.

Svako vam dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 23. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje.

LJUBAV
Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima.

ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete mrzovoljno i umorno. Organizujte se malo bolje i sebi priuštite kraći odmor, i te kako će vam prijati da ispraznite glavu.

LJUBAV
Veoma ste neodlučni i izbirljivi kada je reč o suprotnom polu, a očekujete da vam se desi nešto na ljubavnom planu. Menjajte kriterijume.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Razmišljate o promeni posla ili o nekoj dodatnoj delatnosti. Morate se dobro organizovati kako biste postigli sve što planirate.

LJUBAV
Sledi vam udvaranja više nego obično. Na jednostavan način ostvarujete nove kontakte sa osobama suprotnog pola.

ZDRAVLJE
Hranite se umerenije i zdravije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar