fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 23. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Današnja sreda donosi nam nešto težu energiju jer je aktivan kvadrat Marsa i Plutona. Mogući su problemi u komunikaciji, svađe i razmimoilaženja u stavovima, pa bi trebalo da pripazite pre nego bilo šta izgovorite.

Najbolje bi bilo da se danas klonite razgovora sa osobama sa kojima sarađujete, jer danas je previše vatre u svakom od nas i očas posla možete da planete i dođete u neugodne situacije. Mesec je danas u konjunkciji sa Marsom što dodatno pojačava nemir u nama. Budite na oprezu i kontrolišite se.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 23. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.

LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.

LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.

LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar