fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 22. januar 2020. godine

Jarac Jarac

POSAO
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze.

LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Vodolija Vodolija

POSAO
Neko ne odgovara na Vaše zahteve, sto dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.

LJUBAV
Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Ribe Ribe

POSAO
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružicaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti.

LJUBAV
Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop preuzet sa sajta: Današnji dnevni horoskop

Dodaj komentar