fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 22. januar 2020. godine

PREDIZBORNI MARKETING

Mesec ulazi u Jarca ove srede i boraviće tamo sve do petka. Dan je stvoren i protkan disciplinom, ozbiljnošću, osećajem odgovornosti i celodnevnim fokusom na rad. Svesni ste da samo tako svako od nas postiže maksimum i može da očekuje pozitivne ishode i ubire plodove svog rada. Ne oslanjate se na sreću i idite na sigurno. Obratite pažnju na to da svom telu i umu date i vreme da se odmori i obnovi, što je pdojednako važno za učinak kao i sam rad.

Uspešan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 22. januar 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.

LJUBAV
Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar