fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu – 21. avgust 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Venera ulazi u Devicu na današnju sredu gde će se baškariti do polovine septembra. Ovo je period kada se otvaraju mogućnosti za realizaciju svojih snova. Sve što vam je nekada delovalo nedostižno dobija svoju mogućnost i puteve ka ostvarenju.

Emocije su prigušene potrebom za perfekcionizmom, ali ova Venera nudi i mogućnost spoznaje svega lepog što već imamo, samo je potrebno da zavirimo malo dublje. Pred kraj dana jedan lep trigon nas čeka, Merkura sa Jupiterom, te je ovo jedan sjajan dan prepun uzbuđenja i s težnjom da oslobodi naše vidike stega i straha.

Uživajte u ovom divnom danu i mogućnostima koje nam pruža.

Ovo je dnevni horoskop za sredu – 21. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.

LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE
Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

 

Bik Bik

POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.

LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba.

ZDRAVLJE
Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao, pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti.

LJUBAV
Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar