fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 2. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Pun Mesec koji je u znaku Ribe obeležiće današnji dan, koji će obilovati pozitivnom energijom u novom ciklusu. Ovo je dan kada treba duboko da udahnete i opustite se, ispunjavajući svoje misli pozitivnim stvarima.

Skoncentrisani na dobre stvari možete privući sve ono što želite u svoj život. Verujte u sebe i svoje moći i ne gubite nadu brzo i olako, jer nekima se želja može ostvariti odmah, a nekima nagrada stiže tek kada zasluže… Danas je aktivan i aspekt Urana i Jupitera u sekstilu s Mesecom, dok će Sunce formirati trigon sa Uranom. Gledajte stvari uvek s lepše strane, ne dozvolite da vas zarobi negativno, stvari nikada ne moraju biti toliko loše. Budite optimistični i verujte sebi.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 2. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline i zato kategorično odbijate komentare ili savet koji vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost.

LJUBAV
Potisnite svoju sujetu i bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo bolje.

ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate svoju zdravstvenu preventivu.

 

Bik Bik

POSAO
Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Odgovori koje očekujete stižu sa velikim zakašnjenjem i to se odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Nepotrebno pobuđujete nečiju sumnju zbog svoje nisigurnosti ili nerazumevanja.

ZDRAVLJE
Prijaće vam iskreni razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Zato insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj razum.

LJUBAV
Dobro ste raspoloženi i umete da delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Imate mogućnost da napravite dobar izbor.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar