fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 2. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec ove srede prelazi u svoj znak, Rak odakle pravi sekstil sa Uranom u Biku.

Uran je u egzaltaciji Meseca i veoma je usklađen sa njim, što dovodi do potrebe za dubljim razumevanjem sebe i sopstvenih potreba, stoga oslušnite taj glas koji je tu u vama i koji je zapravo vaš odraz. U sebi pronađite moć da se suočite sa svime nepoznatim, zakoračite u nepoznato, bojazan je nepoželjna dok imate ovakav aspekt koji vam čuva leđa!

Planirajte, sprovodite u delo i verujte u sebe!

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 2. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.

LJUBAV
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.

LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar