fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 13. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Prvi od tri bitna događaja ove sedmice je danas, kada Mars pravi kvadrat sa Saturnom, a koji je veoma izazovan jer sa sobom donosi mnogo problema, svađe, loše zdravlje.

Težak aspekt, ali koji nas nagoni da preciziramo vreme za naše velike akcije i da budemo dosledni u ispunjenju ciljeva. Ovo je dan kada treba da isplanirate ovu godinu sve do detalja. Mlad je Mesec u Jarcu nagoveštava neke nove početke, te i zato neka vam dan bude ispunjen radom na planiranju. Mesec danas ulazi u konjunkciju sa Plutonom, gde nailazi na Saturn , a na kraju dana pravi kvadrat sa Marsom! Puno akcije ovog dana povlači i mnogo emocija sa sobom, jer konjunkcija Meseca sa Plutonom i Saturnom nikad nije laka za podneti. Donosi sa sobom frustracije, strah, nesigurnost.

Želimo vam uspešan dan!

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 13. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar