Današnju sredu dočekujemo bez novih aspekata, Venera u Devici i dalje diktira raspoloženje.

Period u kom smo trenutno nije po volji mnogih znakova, ali možete naći sreću i radost u sebi samima, promene kakve god da su imaju svoju svrhu iako se vama na prvi pogled neće činiti da je tako.  Zapamtite da svi imamo svoju unutrašnju snagu koja može u ključnim momentima biti jača od svega i koja nas vodi na put ka sreći.

Posle kiše uvek dolazi Sunce, ne zaboravite to!

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 11.7.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here