fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 1. jul 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Konjunkcija Merkura i Sunca, kao i sekstil Sunca i Urana ove srede donosi nam jedan lep dan prepun mogućnosti. Pomenuta konjunkcija budi nas i inspiriše, a dete u nama stvara podstaknuto maštom.

Aspekt Sunca i Urana nas podstiče da budemo svoji i autentični u svemu što radimo, ne opterećujući se osećajem da treba da budemo dosledni porodičnom nasleđu. Otisnite se van granica i istražite svoju svrhu postojanja, menjajući se i ispitujući nepoznato u isto vreme.

Lep vam dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 1. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Kolektiv vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

LJUBAV
Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

LJUBAV
Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pribavili ste korisna saznanja koja će vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u vašu korist i danas vam je sve jednostavno.

LJUBAV
Osoba koju volite vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali, a zaboravili da ispunite.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar