fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 9. septembar 2019. godine

Jedan lep trigon odmah na početku nove sedmice, ovoga puta Merkura i Plutona! Um i komunikativni aspekt udruženi sa energijom Plutona i njegovom strašću za obnavljanjem, promenama.

Danas je reč i rečeno moć, moć sugestije je na vrhuncu, ali pripazite se, vreba i opasnost zavaravanja i ozbiljnih laži. Ovaj aspekt nagnaće nas na istraživanja, dublje analize, razotkrivanja tajni, dubokoumne razgovore, nalaženje suštine..

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 9. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti bolje uslove koji vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV
Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.

ZDRAVLJE
Narušen vam je protok energije.

 

Bik Bik

POSAO
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju da ostvarite svoje namere.

LJUBAV
Delujete uznemireno. Pre ili kasnije morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu.

ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Postoje različite interesne sfere među saradnicima, ali vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima.

ZDRAVLJE
Važno je da sačuvate unutrašnju ravnotežu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar