fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 7. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Opozicija Merkura i Urana na samom startu nove sedmice nam donosi dosta problema sa sobom, te se nadamo da ste se dobro odmorili i napunili baterije tokom vikenda za sve što vam predstoji u narednim danima…

Ovaj aspekt je loš glasnik, nosi sa sobom gomilu iznenađenja i to neprijatnih, loše vesti, očajnu komunikaciju, uvredljive reči, kajanje, ali biće kasno za to… Pre nego izustite nešto, dobro prorazmislite, to je jedino što vam možemo savetovati! Budite oprezni i mudri.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 7. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Raspoloženje će vam biti na vrhuncu. Završićete jedan važan posao i to će vam uliti osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Odbićete da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.

LJUBAV
Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracije, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju, kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting.

LJUBAV
Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje na indirektan način otkrivaju nečije namere.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar