fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 6. jul 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Druga sedmica meseca jula je pred nama i leto je u punom jeku. Sunce je u punom sjaju, povremeno nas obraduje poneki pljusak. Planovi za ovo leto mnogima su pali u vodu, (nažalost ne i morsku) te smo primorani da upotrebimo maštu kako bismo i ovo leto učinili lepim i dostojnim sećanja, i pored svega što nam se dešava.

Budimo optimistični uprkos svemu, unesite život u svaki dan. Ponedeljak je dan koji nas najteže izvlači iz kreveta, ali nakon toga pred nama je jedan lep letnji dan bez značajnih dešavanja na nebu, te prepreke i probleme danas ne bi trebalo da očekujemo. Ostaje nam da lepo provedemo vreme i svakako budemo vredni i odgovorni građani.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 6. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV
Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV
Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV
Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar