fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Prvi ponedeljak u Novoj godini dočekuje nas sa stabilnom energijom, Mars je u Biku i potpuno je miran i prizemljen, iako na sve bitno fokusiran.

Jedino što smeta je određena sporost u radu. Bitno vam je da se dobro osećate pa ugađate svojim čulima i uživate iznad svega, kako u dobroj hrani, tako i u lepim trenucima u toku dana.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.

LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.

ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

 

Bik Bik

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje.

LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.

ZDRAVLJE
Preporučuje vam se meditacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar