fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 30. septembar 2019. godine

pixabay.com

Provedite ovaj poslednji dan meseca radno, danas imate sve aspekte uz vas i pomoći će vam u onim najtežim trenucima, da nađete pravu reč, da povučete pravi potez, da dobijete baš ono što vam je potrebno…

Iskoristite današnji dan za razgovore, požalite se na ono što vam smeta, pohvalite dobre stvari, obradujte nekoga lepom rečju.

Ovo isto važi i za vašu voljenu polovinu, i njoj uputite komplimente, iznenadite je nekim lepim poklonom ili gestom, pokažite koliko vam je stalo… Veče divno za neke lagane šetnje, izlazak na večeru ili jednostavno zagrljaj tamo gde nikoga nema sem vas, romantika na nivou…

Srećno.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 30. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

 

Bik Bik

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE
Više odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar