fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 30. maj

dnevni horoskop

Ovan nije spreman na kompromise, Bik kolebljiv, Blizanac kreativan,  Rak ima probleme na radnom mestu, Lav energičan, Devici prigovori na poslu, Vaga treba da učestvuje u svom razvoju, Škorpiji dobar dan za ljubav, Strelac loše raspoložen, Jarcu sledi novo poznanstvo, Vodoliji sukob sa partnerom oko sitnica, a Ribe nastavljaju sa starim ljubavima. Ovo je današnji horoskop za danas 30. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Vaše trenutno zaduženje, može teško da vam padne. Niste spremni na veće kompromise i ne želite u većoj meri da učestvujete u onome što trenutno uviđate. Želite da promenite tok stvari i da se samostalno postavite. Imaćete dovoljno energije za tako nešto.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte zbog trenutne situacije u onoj meri u kojoj vam se nešto već može i desiti. Ne podvlačite crtu za neku osobu koju još niste do kraja ni upoznali, a već sud donosite.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Ukoliko vam se otvori polje inostranstva kao jedina solucija ne odbijajte ponudu iz nekog vama poznatog razloga. Moraćete da prihvatite dodatne obaveze, ukoliko mislite na poveći finansijski priliv. Ostanite dosledni svojim željama.

Ljubav: Namere partnera su jasne, ali vi ste pomalo kolebljivog stava. Budite otvoreni bar prema sebi i svojim ličnim navikama. Možda ste spremni na jači izazov, ali ne uspevate u tome u većoj meri.

Zdravlje: Vodite zdrav i  aktivan život.

BLIZANCI

Posao: Koliko se budete nadali većoj promeni u tolikom intenzitetu ćete imati poveće mogućnosti za postizanje nešto višeg statusa. Pokušajte da se snađete u trenutnim finansijskim segmentima u kojima do sada dovoljno dobro plivate.

Ljubav: Preko polja posla možete da se upoznate sa zanimljivim Lavom. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da se odlično provedete. Budite kreativni.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

RAK

 Posao: Prisustvo jedne osobe može da vam stvara problem na radnom mestu. Morate mnogo toga da završite, ali kao da nemate snage u većoj meri. Saturn vas podseća da morate da izvršite neke promene, kako bi došli do novca.Ljubav: Emotivni segment može da vam bude ispunjen u većoj meri ovaj put. Pokušajte da se opustite i da ne razmišljate mnogo o onome što vam se trenutno postavilo kao problem.

Zdravlje: Ukoliko imate problem sa glavoboljom, smatrajte da je to prolaznog karaktera.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar