fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 3. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce u Lavu, Mesec u Vodoliji na samom početku sedmice suprotstavlja čoveka sa grupom ljudi, pojedinac ne želi da sarađuje sa ostalima. Mesec je pun u Vodoliji, i ovo je kraj jednog perioda, vrhunac, završnica, krug se zatvara i započinje novi. Najviše će uticati na Bikove, Škorpije, Vodolije i Lavove.

Ovo je period izrazite potrebe za oslobođenjem, Mesec je u kvadratu sa Uranom, dosta vam je sputavanja i ograničenja. Kidate lance i hrlite napred, iako ne sasvim sigurni da neće biti prepreka.
Merkur je u opoziciji sa Saturnom, brz aspekt koji je zanimljiv po tome što će nam naglasiti potrebu da se povučemo i osamimo, jer ne možemo da slušamo druge, problem sa razumevanjem drugih, empatija u padu. Javljaju se strahovi, iracionalni manje/više, prošlost se nameće unosi frustracije i nemire.

Pokušajte da stresete sa sebe sve što vas sputava i oslobodite put nekim lepšim mislima, ima ih napretek u svima od nas…

Svako dobro želimo svima.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 3. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.

LJUBAV
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE
Konzumirajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.

LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar