fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 28. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Dan pred nama i dalje pod uticajem Merkura na kog deluje Škorpija sa svojom intenzivnom energijom koja ”ne da na sebe”, brani se i uspeva da se odbrani od svih negativnih stvari i loše energije oko sebe.

Iako kao takva, ona će doneti i izvesnu napetost i oprez sve vreme te nećemo moći da budemo sasvim opušteni iz straha da ne budemo povređeni. Jači aspekti danas miruju te ovaj dan svakako iskoristite i da se relaksirate i bavite stvarima u kojima uživate.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 28. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imaćete samo još jednu dobru priliku da dovršite započeti posao. Budite uporni i potrudite se da ispunite nečije zahteve.

LJUBAV
Ne pokazujete svoja osećanja, a upravo zato ćete morati da se suočite sa posledicama i svojim postupcima.

ZDRAVLJE
Posetite lekara.

 

Bik Bik

POSAO
Imaćete priliku za dodatnu zaradu, a od vas će se zahtevati da budete efikasni. Dajte sve od sebe, ne propustite dobru priliku.

LJUBAV
Iako se nadate da sve bude kako treba, neće poći za rukom da nedostatak pažnje prema voljenoj osobi nadomestite nekim poklonom.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Izaćićete iz napornog perioda i svakako ćete se osećati rasterećeno. Vreme je dozvolite sebi mali predah. Iskoristite ga na najbolji način.

LJUBAV
Pokušaćete da rešite problem koji već duže vreme imate sa voljenom osobom. Nemojte odustati, jer tako pokazujete koliko vam je stalo.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar