fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 28. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce u trigonu sa Uranom ovog poslednjeg decembarskog ponedeljka donosi nam neka lepa iznenađenja sa sobom, a na vama je da ih svojom znatiželjom otkrijete.

Ovaj lepi aspekt kratko traje, ali može biti veoma zabavan i drugačiji, te se ne libite da budete danas malo luckasti, pa čak i detinjasto znatiželjni, razbijte rutinu i dosadu, probudite dete u sebi. Promenite nešto kod sebe ili u svom okruženju, budite drugačiji, originalni, svoji. Ovo je aspekt koji beži od dosade i svakodnevnice i žudi za slobodom. Kratkotrajan beg iz svakodnevnice može veoma da utiče na vaše živote i digne vam raspoloženje, i to je ono što je potrebno svima nama u ovim teškim vremenima za čovečanstvo.

Želimo vam lep i zabavan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 28. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere.

LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

ZDRAVLJE
Previše ste napeti.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.

LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar