fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 27. maj 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Poslednji majski ponedeljak u tekućoj godini je pred nama i to bez značajnijih dešavanja na nebu.

Biće ovo po svemu sudeći ovo jedna sasvim običan i miran dan bez turbulentnih dešavanja, dakle krenimo u laganom ritmu u nove radne pobede, uz obavezni optimizam i dobro raspoloženje tokom celog dana!

Želimo vam uspešan početak nove radne sedmice!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 27. maj 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.

LJUBAV
Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Bik Bik

POSAO
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.

LJUBAV
Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.

ZDRAVLJE
Mogućnost prehlade.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.

LJUBAV
U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar