fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 25. jun 2018. godine

Nova sedmica startuje Venerom u kvadratu s Jupiterom. Ovaj aspekt obiluje u potrebi za čistim čulnm uživanjima, potpunom opuštanju sve do totalne lenjosti. Moguće je preterivanje i u reakcijama, svadljivost, argumentima potpomognuta rasprava, kršenje pravila i zakona… Bićete raspoloženi i za avanture, adrenalin će da radi svoje…

Jupiter Veneru pobuđuje na preterivanje, preuveličavanje, najpre mislimo na emocije. Kvadrat upozorava da se pak suzdržite nekih odlučujućih koraka dok traje ovaj tranzit.

Postoji opasnost od preterivanja u svemu, od trošenja, preko preteranih izliva ljubavi, ili pregršta grubih reči, tako da, pripazite kada stvari krenu u tom smeru da se na vreme zaustavite.

Svako dobro svima.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 25.6.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Razmislite, možda malo i preterujete.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV
Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar