fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 25. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

PREDIZBORNI MARKETING

S današnjim danom započinjemo i poslednju sedmicu meseca januara koji po mnogima najbrže i prođe jer obiluje raznim dešavanjima i praznicima.

Provedite dan u miru i slozi, budite nežni prema dragim osobama, a voljenoj osobi posvetite večernje trenutke uz vino i sveće. Svakako budite odgovrni i prema svom zdravlju i zdravlju drugih ljudi, čuvajte se i vodite računa o svom imunitetu kao i o uputstvima o ponašanju u vreme pandemije, jer stigao nam je novi soj virusa, a s njim i novi talas straha među ljudima.

Želimo vam dobro zdravlje i sreću svakim danom sve veću.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 25. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.

LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.

LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar