fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. novembar 2020. godine

pixabay.com

Sedmica započinje u skladu i harmoniji bez turbulentnih aspekata, a dani pred nama odišu mirom i optimizmom.

Uskoro se pozdravljamo i sa novembarskim danima, a horoskop za decembar samo što nije tu, te učinite nešto lepo za sebe i druge po čemu ćete pamtiti ovu jesen, a da nije samo po broju zaraženih. Budite kreator svoje jedinstvene priče, obucite stvarnost iz sive u vedrije boje.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. novembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da vam obezbede određene olakšice koje vam nedostaju.

LJUBAV
Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom. Nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku.

ZDRAVLJE
Proverite pritisak.

 

Bik Bik

POSAO
Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronađete neko zaobilazno rešenje.

LJUBAV
Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura može imati i svoje negativne posledice. Ponekad zabranjeno voće donosi gorak ukus.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pomisao da se nalazite ispred drugih odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja vas očekuje predstavlja logičan sled događaja i reakciju na vaše ponašanje.

LJUBAV
Nema razloga da preuveličavate vaše potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna.

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar