fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 22. februar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Na pragu smo poslednje februarske sedmice, Merkur je i dalje u senci, ali osećaj da se kreće vrlo je prisutan jer ide nam svima na bolje, lakše se diše, priznaćete i sami…

Iako je tako, doza opreza je ipak potrebna, ne opuštajte se još neko vreme, pazite u šta se upuštate i ne potpisujte nikakve velike ugovore još neko vreme. Merkur izlazi iz senke 13.marta, a do tada, lagano se opuštajte.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 22. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

 

Bik Bik

POSAO
Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja.

LJUBAV
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

ZDRAVLJE
Relaksacija deluje pozitivno na vašu psihičku ravnotežu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Morate imati više hrabrosti.

LJUBAV
Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar