fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 21. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Bližimo se samom finišu ove teške godine, a ovog ponedeljka nas dočekuje Merkur koji ulazi u Jarca, donoseći sa sobom mudrost i disciplinu.

Sve što budete stvarali bivaće najpre dobro osmišljeno i proračunato, jer Jarac je takav, ništa ne prepušta slučaju. Ipak uz sve to moguća je izvesna doza melanholije i tuge jer taj isti Jarac prilično je uskih pogleda, za razliku od njegovog prethodnika Strelca kojem su vidici bili daleko širi.

Želimo vam divan dan!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 21. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni ili privatni status.

LJUBAV
Potrudite se da vaš lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje, koji imaju važno značenje za vaše saradnike.

LJUBAV
Partner vam postavlja neka logična pitanja, ali vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je vama milo.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar