fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 19. oktobar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Kako se nositi sa teretom koji predstavlja kvadrat Sunca sa Saturnom? Osobe čije je Sunce u boljem položaju od Saturna, imaju dobar odnos prema sebi ali im nedostaje osećaj za odnose sa drugima.

Njima se preporučuje da neguju kod sebe saosećanje, da nastoje da unapređuju svoje odnose sa drugima, a najvažnije da bi u tome uspeli je da budu dobro uzemljeni. Vežbe uzemljenja će im biti od velike pomoći u rukovanju delom svoje prirode koja potiče od simbolike ovog kvadrata. Osobe čiji je Saturn u boljem položaju od Sunca, imaju dobar osećaj za odnose i društvena pravila ali im nedostaje samopouzdanje i nemaju dobar odnos prema sebi. Njima se preporučuju vežbe centriranja koje će im omogućiti da dođu u bolji dodir sa svojom suštinom i da budu spontaniji i iskreniji prema sebi i u svom nastupu, a to će im ujedno olakšati teret simbolike ovog aspekta.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 19. oktobar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar