fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 17. maj 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Lep trigon otvara novu sedmicu, danas su Sunce i Pluton ti koji nam donose obilje snažne energije, koja nam daje mogućnost da spoznamo svoje snage i pametno ih usmerimo na sve ono što nam smeta, što nas koči i nazaduje!

Ovo je energija koja budi samopouzdanje, želju za borbom, transformacijom, i to onom korenitom, usput koja čisti sve toksično iz naših života i krči put ka uspehu veoma uspešno! Polja materijalnog, poslovnog i ličnog prodisaće i otkriti vam nove puteve koji vode u bolje sutra!

Želimo vam puno uspeha!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 17. maj 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.

LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost.

LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost.

LJUBAV
Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar