fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

S kretanjem Jupitera sve kreće lagano ali sigurno u dobrom pravcu, pa tako i ova sedmica obećava dosta lepih aspekata.

Pred nama je lepi miran ponedeljak, septembar i dalje bez kišnih dana nudi priliku da vreme provodite aktivno u boravku na otvorenom, stoga iskoritite povoljne vremenske prilike i bavite se onim što najviše prija vašem duhu i telu, bilo da je lagana šetnja ili nešto aktivniji oblik rekreacije. Virusi su svakako prisutni te obratite pažnju na ishranu i pripremite ogranizam ojačavajući imunitet.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV
Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.

ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete optimistično i osmeh zadovoljstva se nalazi na vašem licu. Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti.

LJUBAV
Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE
Nalazite se u dobroj formi.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Postoje različita mišljenja među saradnicima. Najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoje okolnosti koje ne poznajete dobro.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE
Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar