fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Merkur u sekstilu sa Saturnom otvara novu sedmicu, odličan aspekt koji upućuje na razmišljanje, planiranje, mudro izgovorene reči unapred dobro promišljene, sjajne poslovne odnose, izvrsnu komunikaciju i staloženost duha i misli.

Ovo je period kada će mudrost da prožima sve aspekte vašeg života i podseti vas na važnost iste u svakom trenutku i ubuduće. Iskoristite ovo vreme kako biste izvukli najbolje od svega za sebe.

Prijatan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.

LJUBAV
Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.

LJUBAV
Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.

LJUBAV
Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar