fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Kvadrat Sunca i Neptuna otvara ovu sedmicu, a poslednji put smo ga imali prošle godine u decembru mesecu… Ovaj Neptun donosi mnoge zavrzlame, obmane i pregršt laži…

Sunce je u Blizancima i bavi se odnosima s drugim ljudima, komunikacijom, dok Neptun je u Ribama i obavijen je magijom, te Sunce biva opčinjeno njime… Ova energija može nas navesti u sumnje u druge i u sebe same, u svoje mogućnosti i slabi volju u nama za uspehom, a sve zahvaljujući Neptunu koji je omađijao Sunce i odvodi nas u svet snova, nerealnog, ali i kreativnog, te na nama je koji put ćemo da izaberemo!

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obiman, pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar