fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 12. april 2021. godine

Sedmicu otvara kvadrat Venere i Plutona, kvadrat koji gađa naše emocije, odnose, finansije, naše zdravlje, te posebno obratite pažnju na nabrojano, ponajpre zdravlje.

Ukoliko problemi u vezama postoje ovaj kvadrat će ih dodatno produbiti, budi se ljubomora, zavist, nesigirnost, opsesivnost, posesivnost, a svima vama koji niste sigurni da li vas osoba kojoj ste naklonjeni voli, pojačaće tu misao strahovima i nervozom. Usamljenim dušama ovaj aspekt donosi dublje zatvaranje u sebe iz straha da ne budu povređeni. Mlad Mesec je danas u Ovnu, i označava jedan novi početak nečega, završio se jedan ciklus i počinje novi… Potrebna vam je ova energija, da se otarasite starog i počnete nešto novo sveže, drugačije, a energija Ovna daće vam preko potreban vetar u leđa.

Svako dobro želimo svima.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 12. april 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Dajete sve od sebe, ali uvek postoji neko ko vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike koji vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije.

LJUBAV
Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje.

LJUBAV
Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja i zato budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta.

LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar