fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 11. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Lepo nam počinje ova sedmica, i to jednom konjunkcijom, Merkur i Jupiter su se udružili i donose nam optimizam i ispunjenost iskonskom srećom.

Jupiter je planeta koja Merkur, planetu misli, boji pozitivno. Misli su nam kreativne i pomažu u pregovorima sa nadređenima. Ova konjunkcija dešava se u Vodoliji, zato budite spremni na neka iznenađenja, a pogodiće polje društva u kom se krećete, kao i poslovni aspekt.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 11. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

 

Bik Bik

POSAO
Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.

LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar