fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 10. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Kvadrat Merkura i Urana otvara novu sedmicu, i nažalost, startuje nezgodnom i teškom energijom. Prepuno stresa, napetosti i nemira je u ovoj energiji koja će na svakog od nas uticati određenim intenzitetom, sve zavisi koliki vam je prag tolerancije.

Savetujemo da pokušate da ostanete pribrani, razumni i ne krećete na prvu loptu. Aspekt traje svega par dana, pa bi zaista bilo poželjno da postojeće odnose zadržite u dobrom stanju, inače rasprave imaju loše ishode. Možda je najbolje da izbegnete ljude koji vam mnogo znače u životu ovih dana? Budite oprezni i promišljeno postupajte.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 10. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.

LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.

ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar