fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. mart 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Evo stigosmo i do meseca marta, pred nama je nova sedmica, a s njom nove avanture i uzbudljiva dešavanja i na vreme se pripremite za buduća zbivanja i energiju koja nam spremaju mnogobrojni aspekti.

Dani su pravi prolećni, a uskoro nam zima priprema još malo hladnih dana, te neka vas sunce izmami na ulice i dan provedite u šetnji i druženju. Ne zaboravite da budete vredni i disciplinovani.

Želimo vam lep i ugodan početak sedmice.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. mart 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju.

LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.

LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje, ali na žalost, vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite kompromis.

LJUBAV
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar