fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. februar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec februar je pred nama, a s njim i aktivni retrogradni Merkur koji valja pregurati i ostati priseban pritom.

Upozorenja koja stigoše s Merkurom i dalje stoje na snazi, pa bi bilo dobro ipak se nekih stvari suzdržati, poput većih kupovina, potpisivanja ugovora, daljih putovanja, sumnjivih sagovornika i slatkorečivih ljudi uopšte, čuvajte svoje stvari, posebno ključeve i telefone, pazite se u saobraćaju…

Svemu rečenom kao i uopšte svakodnevnici uvek može dobro doći malo opuštanja u vidu humora, stoga ne dajte da vas ovaj dan i naredni dok traje retrogradnost obeshrabre i uvuku u tminu, izborite se svojom odlučnošću da vi možete i trebate da budete glavni akter svoje životne priče i da možete toliko toga da promenite samo ako snažno to i želite!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Bitno da imate dobru poslovnu taktiku, jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.

LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.

LJUBAV
Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar