fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 9. april 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Kvadrat Marsa i Neptuna dominira današnjim danom, a ono na šta nas upozorava to je da sve što smo obećali treba da ispunimo, te da ne brzamo ubuduće sa obećanjima!

Osobe u znaku Blizanaca, ili im je to podznak, najviše će osetiti ovaj kvadrat. Uzdržite se danas od poslovnih izmena, realizacija planova, ovo nije dobar trenutak za to. Energiju usmerite na dobru knjigu sa dobrim zapletom, ili seriju detektivskog tipa.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 9. april 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

LJUBAV
Nalazite se u “emtivnom raskoraku”, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja. Budite strpljivi, ne nervirajte se i dobro prorazmislite šta je najbolje za vas.

ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

Bik Bik

POSAO
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.

LJUBAV
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.

ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar