fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 8. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Posle nekoliko zaista teških dana konačno pred nama jedan vrlo fin i ugodan dan prepun dobre energije i pozitivnih vibracija, koje će se zarazno širiti među ljudima.

Venera prelazi u Jarca dok Merkur prelazi u Vodoliju. Svim ljudima pogodovaće ova energija. Merkur u Vodoliji nas nagnava na neka nova razmišljanja koja će biti oslobođena nekih zatucanih uverenja, te nam osloboditi put ka novim rešenjima koja će pogodovati najviše nama, jer ovo je period kada smo najviše okrenuti sebi. Merkur je retrogradan i boravi u Vodoliji sve do 16. marta, te ćemo imati prilike da se iskažemo i dokažemo, kao i da usvojimo dosta novih saznanja zbog kojih ćemo stremiti ka višim ciljevima.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 8. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.

LJUBAV
Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Bik Bik

POSAO
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.

LJUBAV
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar