ilustracija/pixabay.com

Ovaj petak obeležava kvadrat Merkura i Jupitera, što nas vodi u izvesne krajnosti, preterivanja i preambicioznosti, što dalje može da vodi ka naglom padu energije u ključnom trenutku, stoga fokusirajte se na jedno i odradite kako treba, a koje potrebno u ovom trenutku, ne za neki naredni period.

Saturn je danas u trigonu sa Suncem, što u nama budi veliku želju za uspehom uz jaku dozu optimizma. Ovaj trigon naglašava važnost odgovornosti i mogućnost velikog uspeha kao nagradu za uložen trud. Ne zamarajte se ipak previše i ne gubite usput volju ukoliko naiđete na izvesne prepreke. Neka vam cilj uvek bude pred očima.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 6. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.

LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here