fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 5. mart 2021. godine

Odličan aspekt čeka nas ovog petka, kada će Merkur i Jupiter biti u konjunkciji i to u znaku Vodolije, poslednji put ove godine. Tek za godinu dana ponovo će se sresti!

Ovo je sjajan period za sticanje novih znanja i veština, jednostavno sve vam ide od ruke i lako ulazi u glavu. Studenti će uživati u ovoj energiji koja im dolazi kao poručena pred ispitni rok. Iskoristite dan i prionite na učenje.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 5. mart 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting.

LJUBAV
Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na lakši način.

LJUBAV
Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu i to predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima.

LJUBAV
Oštar ton ili psihološki pritisak sa vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti.

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar