fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 4. septembar 2020. godine

pixabay.com

Današnjim danom vladaće Venera, koja je danas u kvadratu sa Marsom. Mars je u ovom odnosu jači nego Venera, pri čemu Venera trpi neke kritike od strane njenog današnjeg partnera s kojim gradi kvadrat.

Veze i odnosi danas trpe izvesne probleme, svađalačka energija konstantno će praviti razdor među partnerima, a u pitanju su sitnice. Venera je u ovom slučaju vrlo krhka i mnogo će pridavati važnosti sitnicama koje joj se zameraju.

Budite na oprezu i ne dozvolite da vas ponese osećaj da ste nemoćni i bezvredni. Gledajte na sve kao na prolazne svakodnevne trivijalnosti.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 4. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

LJUBAV
Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

LJUBAV
Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

ZDRAVLJE
Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.

LJUBAV
U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

ZDRAVLJE
Zdravlje stabilno.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar