fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 4. decembar 2020. godine

Ukoliko ste poklekli pred negativnošću kvadrata koji je juče započeo svoj pohod, današnji dan može vam biti obojen istom energijom i prouzrokovati dublje probleme i svađe, jer danas je na redu opozicija Meseca sa planetama u znaku Jarca.

Stoga, nadajmo se da ste iščitali naš horoskop za ovaj mesec i na vreme zaustavili energiju koja bi da vam sreću kvari, jer teško ju je zaustaviti kad jednom krene…

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 4. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.

LJUBAV
Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Bik Bik

POSAO
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.

LJUBAV
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar