fbpx

Dnevni horoskop za PETAK – 31. maj 2019. godine

Preporuka:

Nove mere Vlade Srbije: Zatvaraju se kladionice, frizerski saloni, teretane, zastave na pola koplja

Na današnjoj sednici Vlade Srbije doneta je odluka da zbog specifične situacije period samoizolacije za zdravstvene radnike, zatvorske čuvare...

Vlada Srbije povlači odluku o informisanju

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije danas povući Zaključak o informisanju tokom pandemije koronavirusa i to...

U Zaječaru 9 osoba testirano, 6 pozitivno na korona virus

Na teritoriji Zaječarskog i Borskog okruga do 30. marta testirano je 20 osoba od kojih je 11 pozitivno na COVD...
- Reklama -

Merkur ovoga petka pravi opoziciju sa Jupiterom, dok će Venera biti u trigonu sa Saturnom. Pomenuta opozicija ume da nas zavede i zanese te bismo mogli da krenemo putem nerealnih želja i ambicija, na kraju nas iscrpevši, a rezultati mogu da izostanu.

Zato, sagledajte dobro svoje mogućnosti u skladu sa drugim faktorima, ne rasplinjujte se , trošeći nepotrebno dragocenu energiju na stvari koje su van vaših realnih mogućnosti. Čuvajte se kazni u saobraćaju.

Venera ujedinjena sa Saturnom s druge strane daje nam priliku da poradimo na kvalitetnim odnosima u posllovnom svetu, a na emotivnom planu nudi razvoj trajne i kvalitetne veze. Energija ovog dana nije previše euforična, ali nudi mogućnost da sebi obezbedimo neke trajne veze i postavimo jasne ciljeve za budućnost.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 31. maj 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo vaše ili trgovina sa tuđim. Bespotrebni trošak prethodnih dana danas umanjuje komfor.

LJUBAV
Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Nemir koji osećate već drugi dan vam ne da mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.

LJUBAV
Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Danas će biti miran dan pa pokušajte da saberete svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ako ne možete da promenite druge, danas menjajte sebe. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

LJUBAV
Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Danas imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore sa partnerom.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: