fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 29. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Divan dan pred nama, Merkur se zaustavlja dok je aktivan aspet, odnosno konjunkcija Sunca i Jupitera u Vodoliji!

Odličan trenutak za planiranje šta i kako u narednom periodu. Intuicija danas igra ključnu ulogu, unutrašnji glas danas glasno i jasno se čuje i nadjačava sve drugo. Ovde i sada mi smo prisutni i s ove tačke gledišta sagledavamo buduće poteze.

Želimo vam lep i ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 29. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe.

ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.

LJUBAV
Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji vam prija.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar