fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 27. septembar 2019. godine

Merkur je danas u kvadratu sa Plutonom, pa je danas potrebno da vas upozorimo da pripazite na ono što budete izgovarali.

Teške reči, pogrešno shvaćene, gluvi telefoni, sve je danas moguće, pa i reakcije bivaju burne. Pokušajte da stišate ton i prekanališete energiju u neka vama važna i zanimljiva istraživanja i hobi, a napet um neka popusti za to vreme.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 27. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Zato, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor.

LJUBAV
Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspehu ili ponašanju ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno bliski.

LJUBAV
Prija vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja.

LJUBAV
Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni.

ZDRAVLJE
Preosetljivost.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar