fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 26. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec jezdi znakom Device ovoga petka i pravi trigon sa Uranom, te je danas važno da sledimo svoj impuls i slušamo glas intuicije, zanemarujući pritom mentalni aspekt.

Danas su u prvom planu osećanja, potreba za uređivanjem doma u skladu sa raspoloženjima. Ukoliko ne budete u prilici da se okrenete uređivanjem svoje okoline, može vas put misli odvesti na kritičko razmišljanje o bliskim ljudima i nalaženje mana i ulaženja u rasprave koje mogu dovesti do neželjenih posledica. Trudite se da izbegnete takve situacije i okrenete nečemu kreativnom.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 26. jun 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Danas ili u najkraćem periodu vam se može posrećiti. Iskoristite dan , dobar je što se poslovnih aspekata tiče.

LJUBAV
Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi.

ZDRAVLJE
Pričuvajte se povreda i padova.

 

Bik Bik

POSAO
Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte da ga prokockate.

LJUBAV
Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, neko bi mogao da bude jako povređen zbog toga, možda čak i vi.

ZDRAVLJE
Loša vam je cirkulacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Ako ste u dugoj i lepoj vezi, ni ne razmišljajte o nikakvim avanturama, moglo bi se loše završiti.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar