fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 26. februar 2021. godine

Miran dan je ovaj petak, tako da se možete prepustiti svojim hobijima i uživati u planiranju predstojećeg vikenda.

Venera u Ribama i danas stvara mogućnosti za nove susrete usamljenim dušama. Uživajte u druženju sa dragim osobama i mogućim novim poznanstvima.

Želimo vam lep i ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 26. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.

LJUBAV
Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

 

Bik Bik

POSAO
Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.

LJUBAV
Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.

LJUBAV
Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar