fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 25. decembar 2020. godine

Mesec u Biku formira ovog petka konjunkciju sa Uranom, što će nekima biti pomalo nezgodno i iscrpljujuće, dok drugima će upravo ta jaka energija pokrenuti elan i povesti u avanturu.

Danas i Merkur iz Jarca pravi trigon sa Uranom i Mesecom, te je ovo dan samo za one izdržljive duše kojima ne manjka energije, dok drugi mogu da upadnu u stanje melanholije i očaja zbog sveukupne zdravstvene situacije sa čovečanstvom i izolovanosti od članova familije.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 25. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje pred saradnicima.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe. Važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate određeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju.

LJUBAV
U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.

LJUBAV
Pred bliskom osobom prikrivate istinu oko nekih delikatnih situacija. Samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar