fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 22. mart 2019. godine

Miran dan ovoga petka. Mesec u znaku Vage teži atmosferi koja je ugodna udvoje, romantična, skladna. Voljena osoba neka danas bude vaš izbor društva, nije dan pogodan za veće skupove i dešavanja, već je najbolje biti jedan na jedan.

Potrebno vam je oboma da se posvetite svom odnosu i uživate jedno u drugome.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 22. mart 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.

LJUBAV
Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

 

Bik Bik

POSAO
Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.

LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.

LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume

ZDRAVLJE
Izbegavajte neke stresne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar